Arnold Kiss – Ako úspešne zlyhávať

Ďalším z rečníkov na našej konferencii bude Arnold Kiss, odborník na mäkké zručnosti a inovácie vo vzdelávaní. Arnold Kiss je známy svojím inovatívnym prístupom k vzdelávaniu a rozvoju osobných zručností. Jeho prednáška na tému “Ako úspešne zlyhávať” sľubuje byť inšpiratívna a poučná.

Spoluzakladal iniciatívu #somtu a projekt Rozumieme.si/Cseregyerek (oba ocenené prezidentmi SR), založil a viedol vzdelávací projekt Greenpower Slovensko a pracoval tiež ako mentor pre projekty Budúcnosť Inak, DASATO Academy a Stronger roots.

Od februára 2024 pôsobí na Ministerstve školstva, výskumu, vývoja a mládeže SR ako riaditeľ Odboru strategických priorít, projektový manažér pre projekty Strategická komunikácia a Moderné vzdelávanie na stredných školách.

Arnold Kiss verí, že schopnosť reflektovať a učiť sa zo svojich chýb je kľúčová pre osobný rozvoj. Na konferencii sa podelí o svoje skúsenosti a praktické rady, ako sa vyrovnať so zlyhaniami a premeniť ich na úspechy. Jeho prednáška bude obohatená o príklady z jeho vlastnej praxe a príbehy ľudí, ktorým pomohol prekonať prekážky a dosiahnuť svoje ciele.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť vypočuť si Arnolda Kissa a získať nové perspektívy na tému zlyhania a úspechu. Tešíme sa na vašu účasť na konferencii!